IMPact Credit Management Solutions

terug

Niet voor iedereen, maar speciaal voor woningcorporaties

Debiteurenbeheer binnen woningcorporaties is anders dan “normaal” debiteurenbeheer. Daar hoort een branchespecifiek debiteurenpakket bij. Daarom heeft IMpact Credit Management Solutions een debiteurenpakket voor de woningcorporaties ontwikkeld.

Focus op intermenselijk contact

Met haar intelligente workflows neemt MAXIM repeterende handelingen uit handen en verzorgt volledig geautomatiseerd het overgrote deel van uw debiteurenbeheer. Hierdoor blijft er meer tijd over voor persoonlijk contact met huurders waarbij dat gewenst is. Ook contact met hulpverlening instanties en deurwaarders wordt door MAXIM gefaciliteerd en opgevolgd.

Meten is weten

Wij hebben veel aandacht besteed aan de rapportage, want meten is weten. Betaalgedrag op basis van wijk, effectiviteit van afgesloten betalingsregelingen, aantal ontruimingen, huisbezoeken, percentage automatische incasso, etc, etc. Niet alleen als snapshot, maar juist ook in de loop van de tijd. Want een debiteurensaldo van vandaag zegt niet zo veel. U wilt weten hoe uw debiteurensaldo zich de afgelopen periode ontwikkeld heeft.

Bedrijfsnaam: IMPact Credit Management Solutions

Adres: Voorthuizerstraat 69-B

Postcode: 3881 SC

Plaats: Putten

Telefoon: 0341-568 827

Website: https://creditmanagementsoftware.nl/